• Äldre 6 Aug 16:00
    12977 visningar
    27 svar
    27
    12977

    Jag och min syster

    liksom snowstars vet jag inte heller vad jag ska säga.. det är rent ut sagt svinigt det din syster sysslar med.. men jag förstår dig att du inte vill bara kapa banden med henne. det är ett stort och svårt steg att ev. måsta ta. 

    men något måste ju göras, för hon verkar ju inte fatta. kanske bryta kontakten ett tag? som snowstars föreslog? om JAG vore i din situation, skulle jag kanske.. ja.. känns väl riskfyllt, men kanske oinbjuda henne till bröllopet, som en markering mest. men risken finns ju att hon tar det som ett final så att säga. att det är helt bortom räddning. ja.. ja vet inte.. 

    en kram ska du då få! *kram*

  • Äldre 11 Aug 14:41
    #17
    Plättis skrev 2014-08-11 14:13:48 följande:

    Idag tröttnade jag och förklarade till slut för min syster hur hennes beteende påverkar mig. Jag är trött på att hon hackar på min sambo av tusen olika anledningar, att hennes kommentarer uppfattas som elaka och att jag inte orkar mer. 

    Hon förklarade sig med att allt gjordes av kärlek och omtanke, men jag börjar tro att vi har väldigt olika uppfattningar om det också. 

    Just nu känner jag mig väldigt frestad att ge upp på vår relation. Om hon inte inser att det hon gör påverkar andra negativt finns inte mycket hopp. 


    "av kärlek och omtanke". då har hon en väldigt konstig syn på det... 
Svar på tråden Jag och min syster