• Himla
    Äldre 3 Aug 07:34
    3123 visningar
    9 svar
    9
    3123

    Kommer jag ångra mig?

    Låter mer som ett praktiskt arrangemang än en vigsel när du pratar om det. Jag skulle inte vilja gifta mig så men det är jag. Tycker du ska prata igenom det med din sambo om hur du känner. Oavsett av vilken anledning man gifter sig så tycker i alla fall jag att det är viktigt att känna att det är ens bröllopsdag. Inte något som ska genomföras så smärtfritt och enkelt som möjligt bara för att slippa allt runtikring. Skilsmässa kan det alltid bli, men det är ju inte tanken när man gifter sig så det tycker jag du ska släppa. Förstår din rädsla. Jag tycker ni ska ha ditt barn med och köp en bukett om du hellre vill ha det, det finns billiga. Du ska vara nöjd inte orolig. Lycka till.

  • Himla
    Äldre 4 Aug 08:29
    #9
    Anonym (Rådvill) skrev 2014-08-03 20:41:20 följande:

    Nu känns det som att det gick lite åt fel håll i tråden. Självklart gifter vi oss för att vi älskar varandra och inte enbart pga praktiska orsaker. Det vi däremot inte vill ha är ett stort och pampigt bröllop med en massa uppståndelse då ingen av oss tycker om att stå i centrum. Det var dumt formulerat av mig.

    Hur som helst så har jag iaf pratat med en florist och imorgon bitti ska jag till blombutiken och diskutera bukett. På fredag har jag bokat tid för nagelförlängning och på lördag förmiddag kommer en tjej som är grym på smink och håruppsättningar. Funderade en del igår kväll och kom fram till att jag ändå vill vara fin denna dag. Fotograf är bokad sedan ett bra tag tillbaka. Vi har inte haft någon direkt budget utan har köpt de kläder vi gillar och tycker är fina. Samma sak med min ring som jag har specialbeställt efter mina önskemål.

    Jo, min sambo förstår mycket väl vad ett äktenskapsförord innebär. Mycket av pengarna han har fick han genom en lägenhetsförsäljning som han gick en hel del plus på som jag hjälpte honom med så han tycker att pengarna även är mina.

    Har pratat med min sambo och sagt att jag vill ha med barnen och han förstod mig helt och hållet så nu känns mitt hjärta lite lättare. :) Så det blir även lite shopping av klänningar till dem.

    Tack för en del kloka ord och råd! :)


    Härligt! Klart att ni gifetr er av kärlek, det fattade jag. Men skönt att du tog dig tid att lyssna till ditt inre. Det ska ju vara en underbar dag, oavsett stort eller litet bröllop. Härligt att barnen får vara med, ni är ju trots allt en familj :)

Svar på tråden Kommer jag ångra mig?