• Äldre 2 Aug 23:25
    3163 visningar
    9 svar
    9
    3163

    Kommer jag ångra mig?

    Först och främst: vad roligt att ni ska gifta er!
    Men vad jobbigt för dig med alla grubblerier så här strax inpå. Ett bröllop är ett bröllop, även om det sker i all enkelhet, så jag förstår till fullo att du oroar dig så här i sista minuten. Man vill ju inget hellre än att allt känns rätt den stora dagen. Så jag tror att det är rätt vanligt med funderingar om man verkligen tänkt rätt inför bröllopet.

    Är jättesvårt att ge andra råd. Det är ju för dig och din partner som det ska kännas rätt. Det känns som att det är ditt äldre barn som ger mest huvudbry. Vill du ha med henne? Ni har valt en enkel cermoni med två vittnen. Jag tänker att om det är viktigt för dottern att få vara med, och viktigt för dig att ha henne med, så gör det kanske inte så mycket om hon "stör" lite under cermonin. Era nära vänner känner antagligen till hennes problematik och har förhoppningsvis förståelse för det, och vigselförrättaren har säkert också förståelse om hen informeras innan. Nackdelen blir kanske att fokus flyttas från er och att ni går miste om den intima stund som det lilla bröllopet kan innebära. Eller så blir det inte alls så, utan dottern klarar det galant
    Vad gäller ettåringen så kommer hon ju inte ha någon behållning av bröllopet och inget minne av det, så där känns det helt ok att lämna henne hemma tycker jag.

    Vad gäller frisyr, bukett etc så tycker jag att du ska unna dig lite extra om det känns viktigt för dig. Bara för att cermonin ska bli enkel med få gäster behöver det inte betyda att du inte ska få vara lika tjusig som en brud på ett stort bröllop Det känns som att du tänkt dig ett litet bröllop utan alltför stort fokus på er, men att du nu börjat känna att det vore roligt med lite extra. Om ni har knaper budget kanske du kan välja ut något som känns extra viktigt och satsa på det.

    Hoppas du landar i vad som känns rätt för er!

Svar på tråden Kommer jag ångra mig?