• Mican

    Ledsen och besviken

    Är så ledsen och besviken att min syster inte kommer på min sons bröllop. De väljer istället att resa bort. Bröllopet är barnfritt och deras barn är 9 och 11 år gamla.
    Min fråga är: Hur ska jag kunna ha en fortsatt relation med min syster?

  • Svar på tråden Ledsen och besviken
  • Mican
    Anonym (K) skrev 2014-07-25 17:42:25 följande:
    Jag kan bara helhjärtat instämma, nästan så att jag undrar om frågan är påhittad. Alla tycker inte att bröllop är det roligaste som finns. Man har ju Äran att inbjudna, man kan inte kräva att gästerna tackar ja, det är deras beslut.
    För vissa familjer är det jätteviktigt att alla får följa med, det kan hända att de är besvikna över att barnen inte blev bjudna, och valde att därför tacka nej.
    Bryr din son sig ens om ifall de kommer eller ej? Det är långt ifrån alla som bjuder mostrar och fastrar till sitt bröllop. Varför göra en stor grej av det, när du inte riktigt vet orsakerna bakom deras nej?
    Njut av dagen med de gäster som är där, din syster kan du umgås med en annan dag.
    Frågan är inte alls påhittad, utan jag känner mig djupt besviken på min syster. Är så ledsen att de inte vill dela min sons bröllopsdag med oss. Vi har alltid varit en tight familj, som uppvaktar vid födelsedagar och diverse högtider. Det enda jag vet är att hon blev sur för att det är barnfritt. Men vet att de har möjlighet att ordna barnvakt.
    Liksom Chicita ovan har jag inte så många släktingar, så det känns väldigt tungt.Gråter
Svar på tråden Ledsen och besviken