• VetHut

    Mina tärnor bråkar

    Jag har panik. Det är cirka en månad kvar till mitt bröllop och nu har mina tärnor börjat bråka om allt och ingenting. Det börjar med möhippan som de såklart planerade tillsammans men nu kastar man istället skit på varandra och skyller på varandra om allting som går lite snett.
    De ringer sedan upp mig var och en och berättar i telefon hur arga de är på varandra osv. Så jag ska stå som någon slagpelare i mitten som alla kan skrika av sig sina besvär på.


    Jag har börjat må riktigt dåligt över det här eftersom jag är mitt i all stress och slutfix och de då låter sitt internbråk gå ut över mig.
    Jag har sagt till dom att jag inte vill ha någon möhippa om detta är vad som blir slutprodukten, tärnor som inte vill veta av varandra. Tror dom inte att det kommer synas på bröllopet att de inte tål varandra?

    Jag antar att dom kommer att bli upprörda och tycka att jag är otacksam om jag inte vill ha någon möhippa, men ska det fortsätta såhär så kan jag lika gärna skippa den. Jag orkar inte bli sänkt såhär nära min stora dag.
    Är det någon annan som har varit med om något som detta? Har alla hållt sams?

  • Svar på tråden Mina tärnor bråkar
  • VetHut

    Jag har pratat med dom (det är 4 stycken jag kanske inte sa det) men det är bara 2 av dom som bråkar, en som sitter bredvid och mår dåligt över det och en fjärde som tycker att det är småbarnsfasoner och väljer att kliva åt sidan om de inte skärper sig. Hon har även sagt till på skarpen.
    Jag valde att göra det igår och sa rent ut att dom inte behöver planera någon möhippa eftersom jag inte ens är intresserad av att ha en. De kom då med svaret att allting var löst och att de skulle sluta bråka.
    Jag tror väldigt lite på den vita lögnen men hoppas i alla fall att de var en undanmanöver så att jag skulle slippa vara inblandad mer. Jag antar att bråket kommer fortsätta bakom stängda dörrar, men minsta lilla snesteg nu så kommer jag få överväga vida detta med att sätta dom som tärnor var ett smart drag eller inte. Om något kanske måste ändras? 
    Jag har ju som sagt en insider som även hon försöker lösa detta och jag litar på att hon är ärlig mot mig om detta funkar eller inte.
    Men jag antar väl att jag ska vara glad över att jag inte behöver vara mittpelare i detta längre i alla fall.

    Tack för fina svar förresten!

Svar på tråden Mina tärnor bråkar