• AkJ
    Äldre 16 Jul 23:10
    5025 visningar
    11 svar
    11
    5025

    Hjälp med underkläder

    Jag har designat min egen brudklänning och den håller på att sys upp nu. Sömmerskan vill att jag köper underkläder och tar med mig till nästa provning så att hon kan göra klänningen efter dem och inte tvärtom. Eftersom jag hatar att köpa underkläder (varför fattar inte underklädesförsäljare det här med integritet?!) har jag skjutit på det och nu är det bråttom.

    Vad har man på sig? Hur tänker ni? Jag har stor byst och är överlag stor - både på längden och tvären. Så en BH med stöd är superviktigt. Ska man ha något som håller in? Vadå? Det måste vara bekvämt. Men sen vill man ju vara snygg också? Vi gifter oss i november, så det kan ju vara iskallt. Ska jag ha typ långkalsonger under klänningen? Strumpbyxor är det absolut värsta jag vet. 

    Ja, ni hör. Hjälp. :)


    Följ min bröllopsblogg! 1/11 2014 är det dags - brollopjj.wordpress.com
  • Svar på tråden Hjälp med underkläder
  • AkJ
    Äldre 17 Jul 06:52
    #4

    Låter som väldigt bra tankar alltihop, tack! Tänkte kolla in NK underkläder idag, och nu känner jag mig så mycket bättre rustad. Glömde skriva att jag har superkänslig hud och också har börjat blöda av underkläder, men det fattade ju ni ändå. :)


    Följ min bröllopsblogg! 1/11 2014 är det dags - brollopjj.wordpress.com
  • AkJ
    Äldre 17 Jul 19:29
    #7

    Tack igen för alla tips. Nu är det gjort!

    Gick in på NK underkläder idag. En timme och 3 000 kronor senare kom jag ut med:


    1 snygg och väldigt bröllopig spets-BH som ändå gav bra stöd.

    1 snygg spets-trosa (hörde tyvärr inte ihop med BHn, den som gjorde det satt vidrigt, men sambon är van vid att jag inte matchar. :))

    1 Spanx-klädnad. Kan bäst beskrivas som cykelbyxor som går upp och slutar under bysten där fram men har rygg och axelband. Oerhört ful, oerhört skön. Den får jag definitivt skala av mig innan sambon får se. Har hål i grenen så att man kan gå på toaletten (vidrigt, men smart). 

    1 negligé i finaste siden och med spets.

    Följ min bröllopsblogg! 1/11 2014 är det dags - brollopjj.wordpress.com
  • AkJ
    Äldre 18 Jul 08:08
    #9

    :) Ja, jag är som du att jag behöver ben, så tyckte det var skönt att allt var inbyggt i denna. Men jag har nog aldrig sett ett så fult klädesplagg! Täckte dock på vad ni sagt, jag fick verkligen bättre hållning direkt och det kändes skönt för ryggen.


    Följ min bröllopsblogg! 1/11 2014 är det dags - brollopjj.wordpress.com
Svar på tråden Hjälp med underkläder