• Äldre 15 Jul 23:38
    3179 visningar
    13 svar
    13
    3179

    Bordsplacering

    Hur bestämmer man bordsplacering? Vi kan inte ha traditionellt eftersom han inga föräldrar i livet har och jag har visserligen två föräldrar och två plastföräldrar men det känns inte rätt att vi bara ska ha mina föräldrar vid honnörsbordet ju..

    Sen tänkte vi ta bestman och tärna vid honnörsbordet, men då jag har två tärnor så blir ju det ojämnt. 

    Så då tänkte jag att vi istället kan vara bara vi vid honnörsbordet, men då kommer vi inte riktigt överens om hur vi ska placera borden då min m2b inte vill sitta isolerad utan möjlighet att prata med någon annan än mig... ;) Hur har ni andra gjort? Vi är ca 30 pers totalt, så det är ju inget jättebröllop. :) 

  • Svar på tråden Bordsplacering
  • Äldre 16 Jul 19:14
    #2

    Han har ingen annan släkting heller :o 
    Det är två kompisar och den enes fru som kommer att komma från hans sida. 

    Funderade också på tärnor och marskalken (han vill bara ha en medan jag har två), men tänkte ju då att det blir konstigt om jag tar den ena tärnan bara. Fast jag kan ju iof ta båda nu när jag tänker efter :D 

    Men då blir ju hans marskalks fru "ensam" iof. Fast kan ju sätta henne vid den andra kompisen istället kanske?

  • Äldre 18 Jul 10:12
    #4

    Ja det var det jag tänkte på, hon känner ju inte någon annan än oss och sin man där så hade tänkt att hon ska få sitta med sin man. 
    Men den tredje kompisen känner hon förstås litegrann så det kan nog gå. :) 

    Pappa och hans fru kommer jag nog också att sätta tillsammans eftersom hon inte känner någon och han är väldigt nervös när han är själv.. :P

Svar på tråden Bordsplacering