• Folk kräver att dom ska bli bjudna

  Fre 1 aug 2014 16:42 Läst 4127 gånger Totalt 17 svar
  Visar endast inlägg av teres77 - Visa alla inlägg
 • Fre 1 aug 2014 16:42 #14

  Ojoj, vi gifte oss för en vecka sen. Då fick vi se vad vänskap innebar... 

  Vi hade bara bjudit familjen och närmsta vännerna. Vi blev 64 personer. Ingen av oss hade bjudit några arbetskamrater och definitivt inte några fd. arbetskamrater. Min man som kommer ifrån orten där vi hade bröllopet fick så mycket skit för att vi inte har bjudit hela hans förra jobb på festen. Alla var välkomna till kyrkan! Det var bara min kusin som jag har vuxit upp med som var bjuden därifrån, men då var det ju "min" gäst och inte hans gamla arbetskamrat liksom. 

  Vissa av "tanterna" pratade inte ens med oss när vi var där och handlade dagarna innan. Däremot passade de på att prata om mig så jag inte "hörde", kommenterade att jag har gått upp i vikt, blivit tjock, det är nog bråttom innan bäbisen kommer. Jag är definitivt inte gravid, däremot har jag en kronisk sjukdom som gör att jag gått upp i vikt... ca 15 kg på två år. När min kusin frågade om de skulle skicka ett telegram från gamla jobbet, ingen present utan bara en hälsning, så fick hon till svar: Varför då??? Vi är ju inte ens bjudna...

  Wow säger jag bara... Jag hade ingen aning om att folk kunde ta ett bröllop som en personlig förolämpning! Nu vet jag bättre! 

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll