• iso
    Äldre 23 Jun 20:11
    5602 visningar
    18 svar
    18
    5602

    Vigsel (?) Fest, vad gör ni däremellan?

    Eller så kan man göra nåt helt annat :)

    vi har ett kvällsbröllop med annorlunda upplägg. det börjar med mingel, sen blir det middag (förrätt och huvudrätt), sen blir det vigsel (borglig), champagneskål och tårta. därefter blir det fest!

    jag förstår att vårt sätt inte passar alla, men samtidigt så är det bra att komma ihåg att bara fantasin sätter gränser. man måste inte ha vigsel, mellanakt, middag och fest. man gör precis som man vill. 

  • iso
    Äldre 23 Jun 21:59
    #17

    ja vi tror starkt på vår idé :) stämningen bör vara på topp vid vigseln då vi avser låta champagne och vin flöda ganska frikostigt. vi hoppas också att upplägget ger det hela en avslappnad känsla. middagen håller vi också ganska kort, cirka 1 1/2 timme. plus att vi har fått tag på en helt underbar lokal med "på landet känsla" fast mitt i stan.

    vigselförrättaren sa att det var hans första kvällsvigsel så det blir nåt nytt för alla. :)

  • iso
    Äldre 23 Jun 22:02
    #18
    AkJ skrev 2014-06-23 20:40:56 följande:
    Kul med ett lite annorlunda upplägg! Vi kör ganska traditionellt, men med en liten twist. :) Vi börjar med drink (i vigsellokalen) och mingel, sen vigsel, drink, middag och fest. 
    det låter också som ett avslappnat och skönt upplägg :) jag tror att mkt drinkar tidigt är bra boost för stämningen vid sånna här tillfällen när många inte känner varandra :)
Svar på tråden Vigsel (?) Fest, vad gör ni däremellan?