• Äldre 17 jun 18:52
  4014 visningar
  14 svar
  Inlägg från Chicita Visa alla inlägg
  14
  4014

  Medlemmarnas attityd

  Jag upplever det tvärt om istället. 


  Väldigt få negativa kommentarer men däremot väldigt många positiva i trådarna där folk visar upp sina klänningar mm.
  Det läggs upp massor med bilder och man hinner inte med att skriva om alla även om man tycker att dom är jättefina.
  Det betyder inte att jag tycker att bilderna är fula, eller inte värda att kommentera.
  Utan att jag inte hinner SE alla bilder, jag hinner inte läsa i alla trådar... och jag hinner absolut inte kommentera allt.


  De flesta kommentarer är dock "ni kan göra precis som ni vill, så länge det inte krockar med lagar och regler" när man ställer frågor. 
  Och de flesta gånger ges det rosor och peppning på idéer.
  Saker som personer själva ångrar att dom gjorde (eller inte gjorde) brukar också berättas, för att kunna ge personer som inte har kommit så långt i planeringen en möjlighet att i alla fall förstå att "det" kan hända - oavsett om det var positivt eller negativt.
  Det kan faktiskt vara svårt att få konstruktiv kritik, och jag blev faktiskt utskälld en gång när jag svarade på TS fråga om "vad är det för fel och hur kan jag lösa det" när jag gav henne sömnadstekniska råd. TS var jätteglad över att få något mer konkret än "åååh vad vackert" men jag fick höra av andra i tråden att om jag inte kunde säga något snällt så skulle jag hålla käften :P
  (alltså trots att TS bett flera gånger om konstruktiva råd istället för bara "fint" och efter att hon tackat mig för hjälpen) så många är rädda att säga något som inte är en instämning i hyllningskören...


  Sen hänger det mycket på ens egen inställning.
  Jag själv fick egentligen bara hjälp av en enda person här inne. Jag blev antingen avrådd eller fick "gör som du vill det kommer bli jättebra"-kommentarer av alla andra utom henne, när jag frågade om hjälp.
  Men den hjälp jag fick var helt ovärderlig och jag tror inte att det hade blivit så bra utan den personens stöttning :) 


  Jag hade ju dock kunnat se det som "ingen vill hjälpa mig, vilket skitställe"...
  Om jag lägger upp en bild så gör jag inte det för att jag vill bli överöst med "åååh vad vackert", utan för att jag tycker om bilden och vill dela med mig.
  Om någon sen skriver att den tycker om det jag visar så är det en ren bonus :)

 • Äldre 18 jun 17:20
  #8

  Ni som känner er ignorerade...
  Svarar ni verkligen själva på alla inlägg och kommenterar alla bilder?
  Alltså, scrollar tillbaka och kollar så att verkligen inget är missat och citerar /namnger varenda person så att ingen ska känna sig utanför? 


  För i så fall håller jag med om att det är taskigt om inte i alla fall någon svarar tillbaka när man tilltalar dom direkt :/ 

  Jag vet att i klänningstråden (visa upp DIN klänning, på dig, inte en modebild) inte alltid orkar kommentera varje bild, men lite då och då brukar jag skriva ett allmänt riktat inlägg om att alla är jättefina. Och om någon säger "det är något som känns fel, hjälp mig" och jag ser det, så försöker jag svara och hjälpa till eftersom jag har lite koll på rent sömnadstekniska grejor :) 
  Men om man inte ser dom där "ni är jättefina - allihopa"-inläggen som jag gör ibland, så är det ju försåss lätt att tro att jag ignorerar alla och bara svarar vissa utvalda... Och det är inte meningen från min sida

Svar på tråden Medlemmarnas attityd
Logga in
Bli medlem