Inlägg från: Nyfiken gul , nu fru |Visa alla inlägg
  • Nyfiken gul , nu fru

    Skippa brudbukett?

    jag gjorde min egen brudbukett , den kostade mig ca 300 kr.  Beställde 60 rosor hos en florist och fick betala inköpspriset.  
    Dekoration i form av pärlband och sånt hade jag själv. 

    man behöver inte betala hutlösa priser,  jag vet också flera som väljer att ha några enkla blommor med lång stjälk vilandes i armvecket. Tex stora liljor.  Det kostar inte heller mycket.  Typ 65-70 kr för tre stora långa rosor med ett stort sidenband bundet kring stjälkarna.   

    Brudbuketten i sig ska ju vara en form av smycke.  Det är ju bruden som smyckas helt enkelt. 

    Alla gör dock som dom vill, jag vet några som skippat bukett för att tänka på allergiker bland sina gäster.  Jag vet några som haft några enkla trädgårdsrosor, en tjej hade gjort en bukett av syrener.  En hade en enkel stor solros i handen.  

    Också vet jag att det är populärt att göra broschbuketter, dom går ju att förvara i evighet, en del beställer brudbuketter i tyg. 

    Andra brudar väljer att ha andra saker än blommor i handen, har sett några med ett fint paraply , en vacker liten clutch/handväska (tänk nobelfesten så förstår ni) , en del har handskar på händerna och låter det vara blickfånget, en del har radband eller frälsarkrans i handen osv osv...

    så nej man måste inte ha en dyr bukett men man kanske å andra sidan inte heller behöver stå helt utan ... det finns ju lite alternativ..  

  • Nyfiken gul , nu fru

    clutch är skitsnyggt! 

    jag var på ett bröllop en gång där tjejen hade en isande vit byxdress i siden, typ kinainspirerad, en nätt florhatt på huvudet, skyhöga klackar och en clutch i handen. Hon var smashing! 

Svar på tråden Skippa brudbukett?