• Plätti­s
    Äldre 17 Jun 09:45
    13383 visningar
    25 svar
    25
    13383

    Vilka ska man bjuda?

    Du måste ingenting du inte vill. En av mina bästa kompisar gifte sig för något år sedan, och då hade hon precis börjat få en relation med sin pappa och sina halvsyskon som aldrig funnits i hennes liv innan hon fyllde typ 25. De blev inte bjudna på bröllopet, utan de hade bara den familj de själva valt och sedan fyllde de på med vänner. 

    Min sambo och jag är båda väldigt nära våra familjer, så vi kommer att bjuda alla syskon (jag har tre, han har två) och alla kusiner (totalt 13 kusiner + respektive). Sedan har vi ungefär en halv miljard vänner, eller åtminstone har min sambo en väldigt stor kompiskrets. Jag har inte lika många, men satsar på kvalitet över kvantitet :) Dessutom är många vänner gemensamma eftersom vi varit tillsammans ganska länge och var kompisar innan vi blev ett par. 

    Lättast är väl att tänka så här: Vill du ha en relation med din pappa - bjud honom. Tycker du att det finns människor som är viktigare i ditt liv än honom - bjud dem istället. 

    Förmodligen kommer han förstå precis varför han inte blir bjuden då det låter som att ni inte har någon nära relation just nu. 


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
Svar på tråden Vilka ska man bjuda?