• Plätti­s
    Äldre 14 Jun 17:41
    3432 visningar
    9 svar
    9
    3432

    avvänjning?

    Det är jättesvårt när man måste ställa om sig då man tror att man varit överens om något. Om du kan tänka dig att leva med honom utan att gifta er så är det inte en så stor grej. Vet du om det är något särskilt fått honom att ändra sig? Min sambo har velat fram och tillbaka i alla våra år, och när han varit säker så har jag varit den som tvekat.

    Om det är det stora spektaklet han är tveksam inför, och du ändå vill gifta dig kanske ett besök på stadshuset räcker? Prata med varandra, har han gått med på att gifta sig när ni förlovade er så finns åtminstone tankarna där. Och efter 14 år tillsammans kommer ett bröllop bara göra skillnad på det juridiska.

    Jag inser nu att inget av det jag skrivit var något du efterfrågade, men jag hoppas det hjälper ändå :)


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
  • Plätti­s
    Äldre 15 Jun 00:06
    #4

    Jag förstår om du känner att du vill kunna lita på honom eftersom du inte har kontakt med dina föräldrar längre. Att han rycker undan mattan genom att säga att han inte längre vill gifta sig när ni varit tillsammans så länge är självklart frustrerande.

    Kan du leva med honom utan att gifta dig? På många sätt är det bara ett dyrt kalas för att få en papperslapp som säger att ni är tillsammans. Det är ert sätt att definiera ert förhållande som är avgörande.


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
Svar på tråden avvänjning?