• Äldre 30 Jun 23:52
    5756 visningar
    20 svar
    20
    5756

    Han friar inte :o

    Jag är likadan när det gäller ringarna...så himla mycket att välja på, det är en helt ny värld för mig som jag aldrig reflekterat över innan.

    Man kanske ska börja med att komma fram till om man vill ha vitt guld eller röttceller rose' eller titan osv. Finns för mycket att välja på, hjälp!!


    Himla skrev 2014-06-15 05:27:08 följande:

    Haha låter som min sambo :) Älskar han mig? Ja...har han friat ja..har vi ringar hmmm näääe haha. Dock är det jag som måste ha rätt ring o jag är en velpotta av sälla skådat slag. han har bestämda åsiker men ingen aaaning om hur man hittar en ring samt avskyr att gå i affärer så jag jagar på egen hand och snart är det dags att presentera alternativen haha. Så i vårt fall beror det på oss båda två. men att vi ska gifta oss är klart datumet bestämdes dagen efter frieriet...


  • Äldre 1 Jul 21:26
    #13

    Jag tror att jag kommit fram till att jag vill ha rött/gult guld i mina ringar iaf. För jag har mest smycken och klockor i den färgen.

    Min kompis gifte sig nyligen och har värsta ringarna i vitt guld med massa diamanter som hennes man handplockade och specialbeställde ringar till. Känns som man spelar på helt olika planhalvor om man säger så.

    Vi skulle också kunna lägga massor av pengar på ringarna men jag tycker att det känns ganska onödigt. Måste ju funka praktiskt också tänker jag....viljet dry kanske inte är med massa diamanter. ....men jag gillar ju blingbling måste jag säga


    Himla skrev 2014-07-01 05:54:26 följande:

    Ja eller hur?


Svar på tråden Han friar inte :o