• Anonym (Drama queen)
    Äldre 14 Jun 10:05
    5834 visningar
    20 svar
    20
    5834

    Han friar inte :o

    Undrar om jag borde börja oroa mej nu - 1 år och 4 dagar kvar - och karln har inte ens friat, officiellt sett. Alltså, vi har sagt till varann att "18'e Juni 2015 gifter vi oss" - men i nuläget är vi inte ens förlovade! 

    Känns lite fel att börja aktivt planera bröllop innan det steget är taget, men han envisas med att vi måste ha "rätt" ring (som han naturligtvis inte har råd med - jag hävdar att han kan gå till en tuggummi-automat och införskaffa en i plast, för det är fasen inte ringen som är viktig, men han verkar inte hålla med) och "rätt" frieri (som han vill göra storslaget och episkt och till en upplevelse ingen av oss kommer glömma - som om jag skulle glömma det, någonsin, om han så så gjorde det på toaletten eller i snabbköpskassan, liksom...)

    På det så har min lillebror tillochmed gett honom en test-ring i rätt storlek, så att han inte behöver bekymra sej om det, så jag tycker liksom att det vore så Enkelt.

    Är det jag som är hemskt dum, som tycker att han Borde formellt "fria" när vi redan bestämt oss, eller har jag en poäng - han kanske tvekar eller tvivlar, även om han SÄGER att han Inte gör det?

    Lite förvirrad av det här - även om jag kan förstå att han vill göra det hela minnesvärt och speciellt, men..vafan?

  • Svar på tråden Han friar inte :o
  • Anonym (Drama queen) Trådstartaren
    Äldre 14 Jun 11:41
    #2

    Hoppsan! 

    Jag har aldrig gjort det här förr - för att vara helt ärlig har jag aldrig ens haft ett Seriöst förhållande förr (och då är jag ändå över 30 nu, jag lite missade det där med förhållanden tills nu...) och han har varit gift tidigare, så jag vet liksom inte om det finns några Regler kring det som jag inte vet om - lite pinsamt, sådär...

    Tack så mycket :)

  • Anonym (Drama queen) Trådstartaren
    Äldre 14 Jun 14:35
    #5

    Vad charmigt att göra så - även om jag vet att mannen ifråga i mitt fall vill ha en ring, så att vi båda två är "märkta" för han gillar inte att jag ska vara ensam om att ha den typen av symbol att "nu är vi ett team" (låter ju cheesy...heh, men jag tycker det är lite romantiskt)

    Och det är ju sant - egentligen borde jag nog vara tacksam att han Vill göra något speciellt. Jag har några små misstankar om Vad det är han planerar också, och det vore faktiskt verkligen att uppfylla en dröm som jag haft sedan innan jag ens tonåring - om det är det jag tror - men det visar sej väl, jag blir glad annars också, även om jag gissat fel.

    Tills vidare fortsätter jag vara glad och ha det bra, om jag inte skulle höra något annat, alltså :D

  • Anonym (Drama queen) Trådstartaren
    Äldre 29 Jul 12:05
    #15

    Så där ja - det blev inte alls som han tänkt sej, stackarn. Han ville ha fyrverkerier och storslagenhet.

    Istället blev det imorse, när han skulle gå tilll jobbet. Han kom från duschen och jag låg och slöade (för jag är ledig idag) han dyker ner i en låda och kommer upp igen, ställer sej i sängen på Båda knäna över mina ben, viftar med en näve i luften och säger "Will you actually marry me?"
    Jag skrattar åt honom och svarar "I've told you several times!"

    Sen ser jag att det där han viftar med är en ring. Ops, elakt av mej att skratta. "Yes" säger jag.

    "Are you sure? Cause once you put this on, we're officially engaged" Så jag nickar och flinar runt flera varv och han trär på en liten, och perfekt i storleken, silverring med en ametist och fyra moissaniter.

    Happ. Inte ens i närheten av det frieri han drömde om, men, som han sa själv, det blev i alla fall AV på det här sättet - hade han varit tvungen att vänta på sitt episka tillfälle så är det inte säkert att det blivit det.

    Tänkte bara uppdatera, för jag vill mest skutta runt och skrika och skratta just nu ^_^

Svar på tråden Han friar inte :o