• sötnöt­en
    Äldre 11 Jun 10:04
    2259 visningar
    4 svar
    4
    2259

    Förvirrad

    Jag tycker att du bör ta en bra stund för dig själv och tänka igenom detta. Det faktum att du tar upp det här, gör att det finns bra skäl för att klura igenom din livssituation. Om han heller inte är villig att se ditt perspektiv på saken, genom att inte lyssna på dig när du tar upp det här är det ytterligare ett skäl till att fundera. 

    Du säger att du inte är värd mer än en spottloska på marken när ni bråkar, innebär detta att han förminskar dig? Använder han andra härskartekniker? Härskartekniker används i syfte att få sin egna vilja igenom samt för att bryta ner "offret". (Jag säger inte att du nödvändigtvis är ett offer, men fundera på hur han använder dem och hur du reagerar och mår efteråt!) 

    Ni har en gemensam son, på 26 månader, utsätts han för bråken? Kommer han att utsättas för dem i framtiden? Vill du vara kvar med din sambo och jobba för en familjesituation där din son har båda sina föräldrar i samma hus? Eller stannar du för att det är enklast för din son? 

    Sedan är det upp till dig att värdera, utifrån det du svarar på frågorna: Vilka svar väger tyngst? Är det mer positiva stunder än negativa, så du känner att du trivs? Eller är det mer negativt än positivt? Vad innebär "vi har det rätt bra"? Vad gör han/hur reagerar han när du försöker ta upp hur du tycker att det är och hur du mår av det? 

    TÄNK PÅ: i ett förhållande ska man inte stå ut med saker som man inte mår bra av! 

  • sötnöt­en
    Äldre 12 Jun 09:52
    #4

    Man ska inte stanna i vad som känns som ett helvete och inte heller stanna av vana! <3

Svar på tråden Förvirrad