• Äldre 4 Jun 10:12
    7840 visningar
    37 svar
    37
    7840

    Vad är "för ungt"?

    Så länge ni är mogna för det så tycker jag det inte är några konstigheter. Har däremot bekanta som gift sig alldeles för unga och som definitivt inte var mogna för det. Och då gick det ju som det gick... Men det där avgör ni ju helt själva.

    Mina morföräldrar firade för ett par veckor sedan sin 60-åriga bröllopsdag. De träffades när mormor var 15, förlovade sig när hon var 18 och gifte sig när hon var 21. Och har hållit ihop 60 år. Så det är klart att det går!

    Sen det här med att "prova andra"... För min egen del är jag bara glad över att både jag och min fästman har ex. Jag har haft två pojkvänner innan och han har haft typ sex (?) flickvänner. Vi har båda varit sambo med varsitt ex, förhållanden som båda var extremt dåliga och som fick oss båda att må dåligt. (För att förtydliga: ingen misshandel eller så, bara alldeles för olika personligheter) Det gör att vi båda har sett hur viktigt det är att vårda en relation, för ingen av oss vill hamna i en liknande situation igen. Vi är båda väldigt ödmjuka mot varandra och undviker båda det här "vardags-gnatet", istället pratar vi med varandra när något retar oss. För mig är våra ex en väldigt viktig faktor för att vi funkar så bra ihop :)

    Därmed inte sagt att andra par behöver ha några ex, men jag kan tänka mig att det är så folk tänker. Synd bara att man inte har vett att hålla det för sig själva...

    Kör på och lycka till! :)

Svar på tråden Vad är "för ungt"?