• Plätti­s
    Äldre 4 Jun 07:20
    7842 visningar
    37 svar
    37
    7842

    Vad är "för ungt"?

    Man ska inte lägga för mycket vikt vid vad andra säger. Jag och min sambo är 25 och 26, och när vi förlovade oss och började prata om bröllop för ett och ett halvt år sedan sa mina svärföräldrar att vi inte skulle stressa, vi var fortfarande så unga. Vi har varit tillsammans i fem år nu, och det känns absolut inte som att vi är för unga. Men bröllop är något stort som man inte ska skynda fram. Känn efter vad ni vill och utgå från det.

    Jag var förlovad med en annan kille när jag var 20, och då trodde jag att det skulle räcka för evigt. Men uppenbarligen gjorde det inte det eftersom jag planerar bröllop med någon helt annan nu :) För andra funkar det, men det är inget man som utomstående kan veta eller gissa sig till hur det ska bli.


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
  • Plätti­s
    Äldre 4 Jun 15:30
    #14

    Att omgivningen tycker till om förhållandet kan vara både bra och dåligt, vill jag inflika. När jag förlovade mig med mitt ex var det vissa som protesterade, men det visade sig att de hade rätt också. Jag vägrade bara lyssna på dem. Att vi pressades av hans familj att gifta oss var vad som fick mig att ta ett steg tillbaka och tänka över om jag ville vara kvar i det förhållandet. 

    Men så klart finns det även utomstående som ifrågasätter bara för att de kan också. Dem ska man inte lyssna på.


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
Svar på tråden Vad är "för ungt"?