• Äldre 30 May 13:03
    8246 visningar
    42 svar
    42
    8246

    Bästa vänner och besvikelser (LÅNGT)

    Jag förstår absolut TS, och är lite rädd att jag kommer att hamna där själv. Det handlar ju egentligen inte om otacksamhet, klart man försöker vara glad över att någon annan ansträngt sig för att ordna ett roligt program! Men om programmet gör att man känner sig udda och utanför på sin egen möhippa, så är nog besvikelsen över att inte ens de närmaste vännerna kände en bättre än så!

    Jag kräver inte heller att folk ska lyckas pricka in exakt det jag är intresserad av, men jag är faktiskt hellre utan hippa än gör något som inte är "jag". T.ex. moment som handlar om att skämma ut sig, klä ut sig eller sälja något - alla som känner mig minsta lilla borde veta att jag avskyr sånt, och skulle de då planera in såna programpunkter så känner de mig alltså inte alls och då blir jag nog så besviken att jag går hem tror jag...

    Sambon sa samma sak, han vill inte alls ha någon svensexa för han uppskattar verkligen inte kidnappningar, spexande och massa alkohol (som det brukar bli häromkring). Dessutom är han jättenoga med sina morgonrutiner, så försöker någon kidnappa honom innan han fått äta frukost och gå på toa i lugn och ro så kommer han helt enkelt inte att öppna ytterdörren... Jag har pratat med den som ev. kommer att ordna något för honom och verkligen poängterat att en hippa ska i första hand vara rolig för den som firas, den är inte till för deltagarna - och därmed får man också anpassa firandet efter festföremålet och inte bara efter vad man själv tycker är kul!

  • Äldre 30 May 14:25
    #31
    Anonym (snart) skrev 2014-05-30 13:42:09 följande:

    Det är tråkigt att möhippor ska bli känsliga. Alla känner bruden olika från olika håll. Alla bor på olika ställen och har olika ekonomiska förutsättningar. Jag hoppas att de hittat på något enkelt så så många som möjligt kan vara med utan att betala så mycket och att det blir något kul som speglar mig - så jag håller med ts om att det är vännernas stund att försöka fixa något som ska kretsa kring bruden. MEN jag ska försöka tänka på att det inte är aktiviteterna som behöver vara fokuset, utan att få umgås :)


    Håller med dig. För mig skulle det enbart kännas jobbigt om deltagarna hade satsat en massa pengar på aktiviteter. Enkelt, något som passar bruden, med prioritet att umgås - det är en lyckad hippa för mig :)
Svar på tråden Bästa vänner och besvikelser (LÅNGT)