• Anonym (Hekka­)
    Äldre 27 May 20:28
    8195 visningar
    42 svar
    42
    8195

    Bästa vänner och besvikelser (LÅNGT)

    Förstår vad du försöker förmedla att de inte riktigt va din grej och att de borde förstått bättre MEN på nåt sätt känner jag att som vuxen människa får man ta att allt inte alltid blir "som man tänkt sig" och faktiskt får finna sig i det. Låter mest som att du redan hade bestämt dig att "det här är inte jag!" istället för att bara följa med och ha roligt ändå, det blir trots allt vad man gör det till!!
    Tycker absolut inte att du ska försöka föreslå om en till "fruhippa", bara för att allt ska handla om Dig, varför inte bara samla ihop tjejerna och göra en dag utan att Du är i centrum? :/ kan förstå att dina tjejkompisar tar illa vid sig av att du surar över att det inte blev som du ville när de trots din besvikelse gjort det för dig.

  • Anonym (Hekka­)
    Äldre 28 May 17:40
    #10

    fast nej, jag tycker precis som jag skrev. Du fokuserar jättemycket på att vara besviken istället för att just se det från ett annat håll. Tycker det känns väldigt tonårsaktigt/småsint å sura (för det är väl det det är när man skriver långt inlägg om sin besvikelse på BT).

  • Anonym (Hekka­)
    Äldre 30 May 10:47
    #26
    Anonym (Boven i dramat) skrev 2014-05-29 00:16:46 följande:

    Jag uppskattar att du försöker dig på att förstå situationen, men det verkar vara uppenbart för alla andra i tråden förutom dig att jag inte "fokuserar jättemycket på att vara besviken". Jag får känslan av att du läser in en hel del eget bagage i detta, andående tonårsaktigt/småsint, och det har du givetvis all rätt att göra. Dock tillför du inte varken tråden eller frågan någonting om du inte vill diskutera på den rådande nivån så att säga. Med din inställning så ska ägare av trasiga bilar sluta gnälla för att det fortfarande är bättre än att inte ha en bil alls, men det synsättet tillför ingenting här, jag misstänker dessutom att du definitivt klagar när din bil väl går sönder...
    jaha verkar som att i den här tråden får man bara hålla med om det du säger....

    Fast jag tycker ändå har man så inskränkt syn på sin möhippa så kan det vara bra med någon som säger ifrån att man ska rycka upp sig och inte haka upp sig på något som man ändå inte har något att säga till om. Du kan inte bestämma hur hippan ska se ut så finns ingen ide att sura om det efteråt heller. Väx upp!

    Håller med "Maj12" och är glad att någon annan ser det ur en annan vinkel, ni är ju faktiskt pinsamma som sitter å surar över att möhippan inte blev som NI tänkt er.
  • Anonym (Hekka­)
    Äldre 30 May 10:52
    #27

    Juste sen MÅSTE jag kommentera det där med bilen paralellen du försökte dra!!!(???) Hur kan man försöka jämföra en bil som är sönder med sin möhippa? Tror du behöver själv tänka om en stund. Klart jag påverkar allt jag kan (som att min bil gått sönder, eller mitt kommande bröllop!!??) går jag och lagar den såklart, men en möhippa har inte bruden kontroll på... du kanske skulle bett om att få planera den själv så att den blev precis som du ville om du nu känner att dina vänner inte kan göra ett lika bra jobb som du. Dummaste jämförelsen jag hört....

Svar på tråden Bästa vänner och besvikelser (LÅNGT)