• Äldre 24 May 09:42
    2446 visningar
    5 svar
    5
    2446

    Ni med barn

    Rutiner rutiner rutiner -   ni MÅSTE ha rutiner - varje dag - hela året om. Finns inga genvägar.  Man får inte fuska för då blir man slutkörd och hela dagen vänds uppochner vilket ni har förstått vid det här laget. 

    Ni som föräldrar måste ha struktur på vardagen likväl som på helgen och det är ni som sätter gränserna.  Det är inte okej för barnen att skrika, springa runt och bete sig illa bara för att dom är slutkörda och det är inte okej för er som föräldrar att låta dom bete sig så för att NI är slutkörda. 

    Ni måste sätta er ner med papper o penna och se över era rutiner och regler. Kanske ni också behöver rent handgripligen hemmavid organisera om så vardagen flyter på bättre. Kanske ni måste möblera om tex så barnen kan somna bättre, tryggare och snabbare vid nattning?  Ni som föräldrar kanske behöver hitta varandra bättre i kommunikation och rutiner er emellan. Ni kanske måste dela ansvaret för barn och hem på ett bättre sätt ? 

    Ni måste helt enkelt fundera vad ni kan förändra och förbättra och vad som verkligen MÅSTE ändras för att familjen AB ska kunna fungera. 

Svar på tråden Ni med barn