Inlägg från: Alyllyra |Visa alla inlägg
  • Alyllyra

    Impulsbeöllop, hur många månader vill gäster ha på sig att fixa kläder skor osv?

    Ja, med tanke på hur många trådar som har startas här på BT av brudpar som är irriterade på att någon annan "smiter före" och liksom stjäl deras "ljus" eller vad man ska säga, så kan det vara en bra idé att höra med kusinen först.

    Inte för att det skulle vara ett bra skäl att avstå - vill ni gifta er så vill ni gifta er - utan mer för att undvika bråk och sura miner. Det är ju trist om de tar illa upp av någonting som från er sida inte är menat som en förolämpning.

    I övrigt tycker jag inte att det är några konstigheter om ni lägger bröllopen nära varann, om det nu är nära att resa och så för gästerna. Det största problemet blir kanske för er, att försöka få ut inbjudan i tid så att folk svarar i tid osv.
    Sen beror det ju också på vad ni vill ha för typ av bröllop, vissa lokaler, kyrkor och vigselförrättare är ju redan fullbokade för i sommar och det kan även vara knepigt att få tag på klänning, fotograf och cateringfirma med kort varsel. Men om ni inte har några sådana betänkligheter spelar ju det ingen roll.

Svar på tråden Impulsbeöllop, hur många månader vill gäster ha på sig att fixa kläder skor osv?