• inkanp
    Äldre 15 May 12:54
    9575 visningar
    26 svar
    26
    9575

    Föräldrabidrag

    Hej!

    Mina föräldrar har sedan länge (ända sedan min kusin gifte sig för flera år sedan och jag fortfarande var tonåring) att de kommer bidra ekonomiskt lite grann. De har dock aldrig nämnt några summor så vi förväntade oss ingen hjälp och har lagt budgeten efter att vi ska klara alla kostnader själva. Nu när det blev bestämt att vi ska gifta oss så har min mamma erbjudit sig att hon betala för klänningen (hon är sömmerska och kommer även sy den - vilken pärla!) och min pappa kommer köpa alla alkohol till oss i Tyskland, och även fixa trycksaker via ett tryckeri han jobbar mycket med.

    Min fästmans föräldrar har inte självmant erbjudit sig så vi har inte tagit upp frågan med dem. Vill de bidra så är det självklart väldigt välkommet, ifall de inte gör det så klarar vi oss ändå :)

    Vår budget är på ca 60 000kr och mina föräldrar bidrar med kanske ca 5 000kr-7 000kr vardera, vilket gör väldigt stor skillnad för oss och vi är väldigt tacksamma för att de själva väljer att lägga en del av sina besparingar på oss och vårt bröllop.

    Jag tycker att det är fint av dig att du vill bidra till din dotters bröllop och hoppas att hon blir tacksam oavsett summan :)

Svar på tråden Föräldrabidrag