• Alylly­ra
    Äldre 15 May 12:21
    9564 visningar
    26 svar
    26
    9564

    Föräldrabidrag

    Vi förväntade oss inga ekonomiska bidrag, däremot bad vi om mycket hjälp med fix och trix runt omkring, framför allt under själva bröllopshelgen. Och det fick vi!

    Vi fick även ekonomiska bidrag från alla föräldrapar, mina föräldrar bidrog med 15000 kr och min mans föräldrar med 10000 kr var (de är skilda). Men det var som sagt inget vi förväntade oss, utan det togs tacksamt emot och gick till att förbättra upplevelsen för våra gäster. och göra bröllopet mer personligt

    Om ni vill ge någonting, TS, så ska det vara baserat på att ni känner att ni VILL, inte att ni känner att ni MÅSTE. Och det ska vara baserat på era egna inkomster och möjligheter att ge, inte på slutliga budgeten för bröllopet. Den är det din dotter och hennes fästman som har beslutat, inte ni, och därför behöver ni inte heller rätta er efter den.

    Ett sätt att ge ett tydligt bidrag är ju att, som tidigare skrivits, ge till något specifikt, t.ex. vi betalar klänningen, eller maten, eller lokalen, eller vad det nu kan vara. Men annars tror jag att många brudpar (om man inte har köpt en helheltslösning av nån bröllopsfixare) uppskattar tid och hjälp mer än pengar faktiskt.

Svar på tråden Föräldrabidrag