• Äldre 13 May 11:40
    6493 visningar
    23 svar
    23
    6493

    14 Juni 2014?

    Hej! Jag och min sambo gifter oss också den 14 juni :))

    Det känns som att vi har allt under kontroll förutom prästen :/ Vi har blivit tilldelad en präst som vi inte vill ha av olika anledningar. En anledning är att han ringt till både min sambo och mig och velat boka tid, och när vi svarat att vi redan har bokat en tid med honom så minns han inte detta :(

    Så just nu letar vi efter en annan präst men alla jag pratat med har antingen semester eller är uppbokade! Vilket känns jätte trist :(

    Hur går det för dig?

  • Äldre 13 May 23:04
    #8

    Oj, vad skönt att det löste sig. Sent med möte den 31 maj tycker jag. Vi blev kontaktade redan i april och nu tycker prästen det e akut att vi träffas..

    Ja det är mkt som ska klicka och jag känner att jag nog är ett litet kontrollfreak iallafall ;)

    jag funderar också på lokalen, jag har tänkt ha ballonger med helium och vita pompoms. Sen ska vår dj fixa ljuset så vi ska ha lampor på golvet längs väggarna som bildar ljuspelare upp i taket.

    Men hade jag varit som dig med så fin lokal så hade jag hållit nere allt krimskrams och bara ha någon ballong och pompoms vid buffébordet som du säger.

    Har idag klickat hem silkespapper och material till festhäftena så hoppas de kommer på posten snart så man kan börja tillverka :)) kom på nu att jag glömde köpa band att hänga pompomsen i..

  • Äldre 13 Jun 23:20
    #23

    Imorgon gifter vi oss!! Helt otroligt, 1 års planering är snart till ända :) Hoppas ni alla får en toppen dag.

    Vilken härlig dag vi har framför oss, längtar så mkt men känner att nerverna börjar komma på riktigt, hoppas man kan slappna av och njuta ändå :)

    Lycka till brudar och ett stort grattis till er alla :))

Svar på tråden 14 Juni 2014?