• Äldre 11 Jun 10:42
    6162 visningar
    14 svar
    14
    6162

    tankar om bedragning

    Både jag och mannen har skilda föräldrar och ja det var tufft som barn att gå igenom det. Men det värsta man någonsin kan göra mot sina barn är att stanna i en relation som inte fungerar och inte går att bygga upp igen.
    Barn förstår väldigt mycket mer än de ger sken av och mår många gånger väldigt dåligt av att veta att mamma och pappa inte trivs tillsammans längre, men hela tiden bygga upp en fasad av att allt är bra. Vilket jag även tror kan leda till att barnen anklagar sig själva för att relationen är dålig eftersom de mycket väl vet att om de inte hade funnits så hade föräldrarna troligen inte fortsatt leva ihop alternativt aldrig fått en dålig relation.

    Självklart är det så att man inte vill att ens barn ska gå igenom en skilsmässa för att de kommer troligtvis ha det jobbigt och tufft under ett tag. Men det kommer de ha så länge relationen är dålig ändå. Så vill du verkligen stanna för barnens skull behöver ni arbeta på er relation för att förbättra den, men den viljan måste framförallt komma ifrån honom. Vill han inte göra en förändring så kommer ert förhållande inte bli så bra att det inte påverkar barnen negativt. 

Svar på tråden tankar om bedragning