• Alylly­ra
    Äldre 7 May 15:25
    3113 visningar
    10 svar
    10
    3113

    Bolla lite tankar kring bröllopsresa

    Vad jobbigt det måste vara för honom! Jag tycker själv att det är lite jobbigt att flyga, men efter att ha gjort det massor i jobbet så har jag varit tvungen att vänja mig. Och längden på resan spelar eg. ingen roll för mig, det är vid start och landning flest olyckor sker.

    Det är ju inte värt att han ska ha ångest på bröllopsdagen bara för att ni ska få "strand och palmer", det måste inte ingå i en bröllopsresa. Om ni ska få det utan lång flygresa får ni nog tyvärr vänta med resan till våren/sommaren, är det ett alternativ?

    Åka tåg ner till Barcelona kanske? Då slipper ni flygresan + att ni får se massa spännande ställen på vägen. Å andra sidan är väl inte Spanien så himla fint i november, eller?

    Azorerna? Väldigt vackert, men jag vet inte hur vädret är i november. Även där kan man ju åka tåg till Lisabon och ta ett kortare flyg därifrån. Alternativt är det ca 5 h flyg från Stockholm.

    Marocco är fint också, Essaoira har en riktigt fin sandstrand och när vi var där i januari var det kallt men badbart i vattnet. Vet inte hur det är med andra länder i norra Afrika, Tunisisen t.ex.?

Svar på tråden Bolla lite tankar kring bröllopsresa