• Äldre 3 Jun 14:05
    10327 visningar
    21 svar
    21
    10327

    Tandblekning?

    Jag har kört iWhite.


    Såg ingen extrem skillnad, men största skillnaden var helt klart typ första 2 gångerna då jag tyckte att jag verkligen såg att det hände något, men sen stannade det liksom av. Jag har gjort om det någon gång också.


    Inga ilningar, men jag tycker att dom återgår snabbt till ursprungsnyansen. Så eventuellt kan du kanske köpa en till förpackning och köra en uppfräschning dagarna innan. Men kör den "stora" kuren ett par veckor innan minst ifall du skulle få känsliga tänder ett tag.


    Drick kaffe med sugrör så kommer det längre bak i munnen och påverkar inte tänderna på samma sätt ;) 

  • Äldre 3 Jun 15:05
    #13
    fkidron skrev 2014-06-03 14:26:43 följande:

    Chicita
    En av anledningarna att jag ville prova just iwhite är att jag har läst att det inte blir sådana extrema förändringar. Jag vill liksom inte att tänderna ska bli kritvita, bara någon nyans vitare. Hur snabbt tyckte du att det försvann? inom ett par dagar, veckor, månader? Sugrörsmetoden är ju genial, att jag inte tänkte på det själv!! Tack för tipset!


    Inte säker på om jag förstår vad du menar med försvann...


    Men om du menar hur snabbt blekningseffekten återgick till det gula så är det svårt att säga. Det är ju inget som händer över dagen liksom. Men jag tror att det står i instruktionerna att dom tycker att man ska fräscha upp blekningen någon gång i månaden om man vill hålla effekten vid liv så att säga

Svar på tråden Tandblekning?