• Äldre 4 May 16:55
    10330 visningar
    21 svar
    21
    10330

    Tandblekning?

    Jag har friska tänder och sköter tandborstning och tandtråd flitigt, har aldrig haft hål osv osv. Men jag är lika flitig rödvin- och kaffedrickare så ibland på fotografier kan jag tycka att tänderna skiftar svagt i gult, och det är så extremt oattraktivt enligt mig själv. Det är någonting som jag bestämde mig för att ta itu med såhär innan bröllopet!

    Nu till frågan;
    Jag har köpt en sådan där iWhite hemblekningskit på apoteket och nu vet jag inte när jag ska börja kuren, ska jag börja redan nu så det hinner återställa sig ifall det inte blir bra? Eller spara den och göra bara några veckor innan? Använda upp hälften av skenorna nu och resten strax innan bröllopet? Jag gifter mig den 17 juli. Någon som har några erfarenheter av produkten? 

    Andra tips om tandkrämer eller huskurer som ni upplevt gett resultat mottages med glädje även dom!

  • Svar på tråden Tandblekning?
  • Äldre 4 May 16:57
    #1

    Kan också tillägga att blekning hos tandläkare inte är ett alternativ då jag har förstått att det kostar med än vad jag har lust att lägga ner på detta.

  • Äldre 3 Jun 11:41
    #7

    Nu försvann jag ett tag, men tack för alla svar!
    Ska nog vänta ett par veckor innan jag provar, ungefär en månad innan bröllopet. Och så får det väl blir rödvin- och kaffestop då. Rödvin kan jag leva utan då det finns vitt vin och annat men... Kaffe? Hur ska jag vakna på morgonen?

    Tack igen för svaren och jag återkommer naturligtvis och berättar hur resultatet blev!

  • Äldre 3 Jun 14:26
    #10

    Chicita
    En av anledningarna att jag ville prova just iwhite är att jag har läst att det inte blir sådana extrema förändringar. Jag vill liksom inte att tänderna ska bli kritvita, bara någon nyans vitare. Hur snabbt tyckte du att det försvann? inom ett par dagar, veckor, månader? Sugrörsmetoden är ju genial, att jag inte tänkte på det själv!! Tack för tipset!

  • Äldre 3 Jun 14:31
    #11

    filibustern
    Gurkmeja, really?? Missfärgar inte det tänderna? Där jag bor använder vi det mycket  i soppor osv och jag tycker det direkt blir gula fläckar av den iaf i porslin och träslevar och sånt! Har ju så jättestarka gula pigment eller? Hur funkar det för dig?

  • Äldre 3 Jun 16:45
    #14

    Ja försvann kanske inte var rätt ordval... Återkom, snarare, missfärgningarna alltså. En gång i månaden tycker jag låter ganska mycket.. Jag väntar nog tlls det är ett par veckor kvar innan jag provar. Tack för svaret

  • Äldre 3 Jun 16:46
    #15

    filibustern 
    Intressant, kanske blir att prova det också då!

Svar på tråden Tandblekning?