• Äldre 4 May 11:47
    4822 visningar
    17 svar
    17
    4822

    Brudklänningspanik!!!

    jag hade snabbt tänkt om och hittat en budgetklänning som INTE är beställningsvara utan en klänning du kan prova och köpa direkt.  Finns mängder med nya klänningar för bara tusenlappen du kan få hem redan imorgon. 

    jag hade lusläst Blocket, Tradera och köp & säljsidor på Facebook efter en passande klänning jag kan prova och köpa direkt.  Jag hade även dammsugit Bröllopstorgets köp o sälj här på alternativa klänningar. 

    Jag hade inte accepterat en dyr klänning som blir fel - jag hade hävt köpet och fått tillbaka pengarna , det finns tyvärr ingen garanti för att ändringarna gör att klänningen blir rätt och att den ens håller hela dagen.   

  • Äldre 4 May 13:11
    #10

    dom sömmersker jag pratat med när jag gifte mig behövde minst 4 månader på sig att sy upp en klänning av det enklare slaget. Det tar sin tid för man får ju ändå ha med i beräkningen att det inte bara är en enda klänning i taget dom syr. 

    jag syr själv en hel del och jag vet att det inte är så bara att sy en brudklänning. 

    Så hade du tänkt sy upp en helt ny klänning hos sömmerska är det nog försent. Bättre är om du har en befintlig klänning och tar med dig dit för ändringar. 

  • Äldre 4 May 15:01
    #13
    Anonym (ledsen) skrev 2014-05-04 14:30:50 följande:

    Tack för alla svar!
    Det hjälper mycket att bara få höra andras syn på saken.


    Jo det är klart att jag skulle kunna ta med klänningen till en sömmerska, men nu är den ju tillbaka i butiken för att de ska undersöka felen på klänningen (och sen ev. skicka tillbaka den till fabriken) så jag har ju inte "kontroll" över den - och eventuellt får jag tillbaka den i juli! (!!!!)

    Som det känns nu vill jag inte ha den, med alla felen - den kändes slarvigt gjord och för inga goda känslor med sig

    Jag kan bara inte få tillbaka den i juli/augusti och då känna samma sak, för då är det alldeles för sent ju!
    då tycker jag du ska följa den känslan och hitta alternativ. Försök häva köpet och börja direkt leta efter en annan klänning. 

    det brukar gå lättare att hitta nya klänningar om man tänker ur andra perspektiv och tänker helt nytt.  Så leta INTE efter en liknande klänning utan tänk annorlunda och tänk helt nya banor. 
Svar på tråden Brudklänningspanik!!!