• Äldre 3 May 12:03
    12324 visningar
    28 svar
    28
    12324

    Ångrar vårt bröllop

    Jag kan lite känna mej nervös över det här redan nu - vi planerar att gifta oss i Juni 2015 och jag vet att det Kommer bli så billigt och enkelt som möjligt - största kostnaden blir att flyga in min hanes söner från deras hemland, då vi planerar vigseln i Sverige, bor i ett annat land, och de bor med mamman i ett tredje land - det finns inte på kartan att mamman skulle lägga underhållet han betalar på att låta dem närvara när han gifter sej, så det blir alltså en fråga om att han (utöver 1000 euro i månaden i underhåll) får betala flyg och uppehälle för dem - men det ÄR det liksom värt; det är inte deras fel att hon är gniden som fan och att han inte orkar tjafsa mer med henne, och självklart ska de vara med när deras far gifter sej. Tycker jag.

    Men det kommer bli Löjligt billigt - tro det eller ej, men nuvarande budgetplanen ligger på drygt 10 tusen spänn (klänning och ringar: 4 tusen, där ringarna kostat mest, men vi ska ju ha dem för resten av våra liv, så där kändes det viktigt att lägga lite krut - jag är SÅ glad att vi avskyr både guld och diamanter båda två, då silver visade sej vara riktigt billigt - fest och vigsel ser alltså ut att hålla sej kring 6 tusen!)

    Det kommer helt klart INTE bli mina drömmars bröllop - men jag vet redan det, och jag har ett år på mej att göra det så fantastiskt som möjligt med de medel vi har. 

    Och jag tror verkligen att jag, även efteråt, kommer vara nöjd med valet av utförande, valet av gäster - och valet av man.

    När det kommer till kritan så ÄR det en viktig dag, men livet vi ska leva, tillsammans, efteråt är ändå viktigare - så det får bli så budget det på något vis går, så kanske vi får råd med vårt hus i skogen en vacker dag också :) 

    Jag vet inte vad jag ville ha sagt med det - jag kan helt klart förstå att HAR man medlen eller en väldigt specifik dröm, så ska man kanske lägga Allt på att få den dag man drömmer om - men i slutändan så är det ändå, tycker jag, symboliken i vigseln, där man förenar sej av kärlek, som är det viktigaste. 

    ...jag hoppas som FAN på vackert väder, dock. Jag kan leva med både åska och full storm eller strålande solsken, men fan inget tråkigt pissregnande ickeväder - och Det kan jag ju inte påverka ändåså :) 

Svar på tråden Ångrar vårt bröllop