• Bergling vigsel men när vet man?

  Fre 2 maj 2014 11:37 Läst 1214 gånger Totalt 4 svar
  Visar endast inlägg av Alyllyra - Visa alla inlägg
 • Alylly­ra
  Återställ
  Fre 2 maj 2014 11:37 #1

  Vi pratade med hon på kommunen som gav oss ett namn på en vigselförrättare som bodde i närheten av vår vigselplats och sen kontaktade vi honom själva.

  Ring igen och fråga en gång till. Är det långt till ni gifter er så kanske ni inte har prio ett just nu - bröllopssäsongen är ju igång - men det skadar ju inte att dubbelkolla att de verkligen tänker höra av sig.

 • Alylly­ra
  Återställ
  Fre 2 maj 2014 12:40 #3
  stephanies skrev 2014-05-02 11:59:01 följande:
  Vi hade tänkt o gifta oss till augusti så det e väldigt brått nu faktiskt... Prövade o ringa kvinnan på kontoret men hon e tydligen ledig idag... (antagligen för att det varit valborg)
  Ska absolut ringa igen redan på Måndag så det händer saker.. Inbjudningarna ska ju iväg o lokalen till festen måste ju oxå bokas in! *hjälp*
  Ja, ring på måndag igen. Det är ju klämdag idag så många är lediga. Det kan ju också vara för att det har varit Valborg som ert svar dröjer, många är lediga både onsdag, torsdag och fredag.

  Det kommer gå bra, oftast är det inga problem. Gör klart inbjudningarna så länge så att det bara är att skriva ut/trycka dem så fort ni får klartecken. Och om det inte innebär en jättedeposition (som ni inte kan få tillbaka om ni avbokar festlokalen) så hade jag bokat den nu också.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll