• Äldre 28 Aug 15:54
    29394 visningar
    36 svar
    36
    29394

    Förlovning - Hur berättade ni för familj/vänner?

    Min m2b överraskade mig (med hjälp av vänners inlandning) och hade bokat middag på restaurang med mina föräldrar på kvällen (han friade på eftermiddagen). Dock trodde mina föräldrar att vi bara skulle ut och äta och blev jätteglada när vi stod i deras hall och sa att vi hade förlovat oss, kan säga att det blev trerätter och bubbel på restaurangen!

    Resten av familjerna samt många vänner bor en bit bort så vi ringde eller smsade till dem under kvällen och dagen efter, såklart hade det varit roligt att få berätta för dem när vi träffades men hellre att de fick veta tätt inpå förlovningen och få kramas i efterhand istället. Dock ska jag träffa några vänner i helgen så de har jag inte berättat för än :) 

    Angånde facebook har vi inte bestämmt om vi ska lägga ut något där om förlovningen då ingen av oss är särskilt aktiv där eller ens har någon relationsstatus där...

  • Äldre 15 Sep 08:13
    #35
    Ms T skrev 2014-09-13 23:17:00 följande:

    Vi bara bberättade när vi träffade dom. Vi hade då varit tillsammans i 2,5 år och var 20 år. Hans pappa blev knäpp tyst och sa inget mer till oss förrän dagen efter. Hans mamma som vi kom hem till dagen efter sa jaha då får vi se hur länge det håller. Vi har varit tillsammans i 14,5 år och förlovade i 12 år i år


    Vad tråkigt att ni fick den reaktionen :(

    Jag tror säkert att det finns de som tänkte tanken att vi hade varit tillsammans ganska kort tid för att förlova oss, men samtidigt är kärleken ALLTID värd att fira, även om kärleken skulle vara tillfällig.
Svar på tråden Förlovning - Hur berättade ni för familj/vänner?