• Äldre 9 Apr 19:53
    30862 visningar
    179 svar
    179
    30862

    30 aug 2014

    Jaa, vi kommer säga Ja till varandra den 30 Augusti! =)

    Hur långt har ni kommit hittills då? =) 

  • Äldre 11 Apr 07:50
    #4

    Vi har också bokat kyrka och festlokal. Vår festlokal är en gammal kyrkskola så den ligger precis bredvid kyrkan, smidigt! Men medan gästerna går över dit så ska jag och man åka en tur i raggarbil som vi ska få låna av en bekant.

    Vi har även bokat fotograf och cateringfirma. Sen ska jag få hämta min klänning om ca 2 veckor :D ett band kommer vi inte ha, vi har fixat en spellista på Spotify med massa nostalgilåtar.

    Jag gjorde också inbjudningarna själv, jag älskar att pyssla så det kommer även vara en hel del egna pyssel som dekoration på festen :) vi skickade våra inbjudningar för ca en månad sen. Vi tänkte skicka dem i början på maj, men det var så många som började fråga om datumet så de visste när de kunde ta semester. Så då skickade vi dem lite tidigare istället :)

  • Äldre 11 Apr 08:43
    #6
    30giftervioss skrev 2014-04-11 08:25:09 följande:

    Jag har börjat titta på klänning och funderar på att beställa på nätet. men tycker också det är svårt med storlek och vad som eg passar min figur (är plus size).


    Min plan först var också att beställa från nån kinasida. Jag är också plus size så jag var då och provade klänningar i butik för att hitta vilken stil som passade på mig. Men när jag provade så var det nåt med varje klänning som jag visste att man skulle behöva ändra så det skulle passa perfekt. Så tillslut vågade jag inte beställa på nätet och då köpte jag i butik istället. Sen är min klänning inte så himlans dyr, ca 5000kr efter ändringar, så det blev inte så überdyrt som jag trodde att klänningar i butik skulle vara.
  • Äldre 23 Apr 09:03
    #9

    Nu är det snart bara 4 månader kvar :D

    Har ni planerat eller fixat nåt nytt? =)
    Jag ska förhoppningsvis hämta hem min klänning idag, jag ska i alla fall få prova den idag och om det inte måste göras några ytterligare ändringar så kommer jag få med mig den hem, hihi!

    Sen har jag även hittat min nya förlovningsring. Våra nuvarande förlovningsringar är i silver och vi sa från början att vi skulle köpa helt nya ringar när vi skulle gifta oss. Så jag köpte vigselringen först för att hitta en förlovningsring som passar den. Förlovningsringen hittade jag på Glitter, haha. Men nu har vi lämnat in den till en guldsmed som ska göra en exakt lika fast i äkta guld och diamanter. Längtar till jag får hämta den!

  • Äldre 23 Apr 11:36
    #11
    emser skrev 2014-04-23 09:44:04 följande:

    Vi ska oxå gifta oss 30 augusti! Och vi bor faktiskt oxå i Norge. Jag är svenska och han är norsk. Vi ska gifta oss på Gotland eftersom det är min familjs smultronställe som vi har en alldeles speciell tillknytning till.

    Vi var och gjorde massa av planeringen under påsken. Träffade vigselförrätare (vi gifter oss borgerligt), såg på vigselslokal, provsmakade maten!!! och TÅRTAN!! Hur mycket vikt lägger ni på tårtan?? Vi har märkt att det är svårt att hitta något som vi tror passar alla mest för att jag är lite kräsen när det gäller tårtkombinationer. Helst skulle jag bara ha en brownie eller nått men det är tydlige inte ok :) Vad gör ni med tårta??

    Ska ni ha någon goodiebag eller så till gästerna??


    Låter supermysigt att ni ska gifta er på gotland!

    Tårtan ska jag och min mamma baka, det blir en browniebotten med ett lager limemousse och sedan ett lager vitchokladmousse på det. Vi har provbakat den och låtit mina föräldrar och blivande svärföräldrar smaka och alla älskade den. Så jag hoppas alla andra gäster kommer tycka om den också =)

    Vi kommer inte att ge nåt till gästerna. Eller ja, vi kommer ha ett photobooth så de kommer få med sig bilderna på dem själva. Vi kommer även använda dem bilderna i vår gästbok.
  • Äldre 23 Apr 21:18
    #16

    Vi har också satt OSA 1 Juli, det känns lagom tycker jag =)

    Potoboot kommer vi fixa själva. Vi ska spänna upp ett fint/roligt tyg som bakgrund och sen kommer gästerna få välja bland massa olika utklädnadsgrejer. Typ hattar, boa, glasögon och mustascher. Det kommer väl bli i stil med detta.



    De kommer få knäppa bilderna själva med en engångskamera, vi uppmanar dem att fråga en bordsgranne att vara fotograf. Sen kommer vi framkalla dubletter och skicka med ena fotot till var o en i deras tack-kort och andra bilden sätter vi in i vår gästbok där de skrivit. =) 

  • Äldre 29 Apr 21:00
    #26

    Nu på kvällen fick jag ett ryck och gjorde en provuppsättning av mitt hår. Det är jag som ska fixa det på dagen D så lika bra att börja öva. Jag blev supernöjd med resultatet, så nu blir jag lite orolig att det inte kommer se lika bra ut på bröllopsdagen. Det brukar vara så med mig, när jag verkligen anstränger mig så blir det inte lika bra, hehe.

    Jag följer ett youtube-klipp där hon visar hur man gör frisyren, såhär ser den ut.


    Sen ska jag maila till kyrkomusikerna som hör till vår kyrka. Vi ska kolla med dem om de kan sjunga på vårt bröllop. De har sagt att de brukar ställa upp om de har möjlighet.

  • Äldre 30 Apr 14:13
    #28
    emser skrev 2014-04-30 13:13:05 följande:

    Åh vilken fin frisyr! Kan inte du skicka länken till youtube klippet? Är på jakt efter frisyr inspiration!!






    Där har du länken till klippet =) Jag älskar verkligen den frisyren.
  • Äldre 9 May 07:30
    #37

    Jag ska göra min bukett själv. Jag har bundit ihop några plastblommor, vita pioner, sen har jag gjort ca 10 st knappblommor som ska stickas ner i buketten. Det blir så fint! Sen har jag gjort herrarnas corsager av knappblommor och ett blad i plast. Supernöjd med allt! :)

  • Äldre 17 May 10:48
    #46

    Nu har vi varit i kontakt med cateringfirman igen och i juli ska vi få komma och provsmaka lite olika rätter som vi kan tänka oss :)

    Vi kommer ha 2 fotografer. Först en kille som jobbar tillsammans med min blivande, han har egen fotofirma vid sidan om hans vanliga jobb. Så han ska fota porträtten. Sen är det en kompis till mig, som är hobbyfotograf, hon har lovat att fota i kyrkan och sedan på festen :)

Svar på tråden 30 aug 2014