• LMF
    Äldre 7 Apr 16:04
    2936 visningar
    4 svar
    4
    2936

    Någon som kör Cambridge/xtravaganza/itrim inför bröllopet

    Hej!

    Jag har kört sopporna förr och fixat helkur på 14 dagar med lite nojor (samt efterföljande 4 veckor med soppor till frukost och lunch), men denna gång blir det 4 veckor med soppor (frukost, lunch, middag), sedan 4 veckor med soppor till frukost och lunch (lättare proteinrik mat till middag).

    Kör hårt och bestäm dig, är rådet! Se till så du har mycket att göra den tid på dagen som du brukar nojja mest över mat etc och drick mycket vatten för då upplever du en mättnadskänsla.

    Nu vet jag inte om du behöver laga mat till andra, men ett gott råd är att hålla sig undan från matlagning med mera. Det brukar underlätta. Själv tänker jag inte åka och handla eller laga så mycket mat (visst, ibland kommer man nog inte undan, men ju mindre desto bättre!).

    Lycka till med din bröllopsdiet och det kommer att gå jättebra! Ge dig sjutton på att fixa detta och se bröllopsdagen som målgången. Belöningen är värt besväret. :) Tiden går fortare än man tror och vips står du där; flera kilon lättare!

    Jag kommer också att kämpa med de sista kilona. Sopporna är såklart ingen långvarig lösning, men jag tycker att det funkar bra i stunder som denna med bröllop och allt.

  • LMF
    Äldre 8 Apr 09:31
    #3

    Vad skönt att du slipper det än så länge iaf :) Ja, den första veckan upplevs tuff och jag tror det bästa är att finna små distraktioner från tankarna på mat och godis mm. Jag tränar lite också vilket "får tiden att gå", men om du också ska träna så tänk på att inte ta ut dig. :)

    Jag gifter mig lördagen den 14 juni i år och hoppas jag kommit en bit på vägen med vikten till dess. :) Själv då?  

Svar på tråden Någon som kör Cambridge/xtravaganza/itrim inför bröllopet