• Anonym (gäst)
    Äldre 6 Apr 15:17
    7972 visningar
    7 svar
    7
    7972

    Hjälp mig ordna MÖHIPPA i Stockholm

    Kan tipsa om centralbadet, det var mysigt men mitt i stan (ligger på den övre delen av drottninggatan). Det finns bubbelpool o bastu och dom erbjuder även behandlingar. Entrén var överkomlig (tom studentrabatt för de av oss som fortfarande var studenter.) Finns även möjlighet o sitta ner i baren o avjnuta ett kallt glas med ngt gott i :)

    www.centralbadet.se

    en restaurang som är lite "udda" om ni gillar thailändskt är koh phangan på söder. Det känns som om man går in i ett strandhak i djungeln ungefär, komplett med djungelljud... jätte mysigt o inte farligt dyrt

    www.kohphangan.se/sodermalm/

    Finns även ett mysigt ställe där man kan testa att måla porslin, om hon är kreativ av sig. En skoj hemmagjord present rolig att ge till brudgummen kanske??

    www.thecreativityhouse.se/

    Lycka till med planerandet!!! :)

  • Anonym (gäst)
    Äldre 6 Apr 17:40
    #3

    Jo centralbadet är ju så att säga öppet för allmänheten, men man håller ändå liksom låg profil på ngt sätt... e inte samma stoj som i allmänt badhus.. vi upplevde inte ngt som störde iaf. och var inte så mycket folk när vi var där :)

    Klättervägg eller dylikt låter ju spännande!! Har dessvärre inte koll på vart det går att fixa dock.. men finns kanske andra här på forumet som har bättre koll.

Svar på tråden Hjälp mig ordna MÖHIPPA i Stockholm