• Äldre 27 Apr 23:42
    5115 visningar
    20 svar
    20
    5115

    Jobbig väntan..

    Med så kort tid kvar hade jag absolut väntat... jag blev gravid typ på en gång, mådde jätteilla i fyra månader, hade typ alla krämpor man kunde ha under hela graviditeten och hade INTE njutit av ett bröllop under rådande omständigheter... Illamående, foglossning (=sjukt ont i ryggen för min del), restless legs (kom iofs senare), nästäppa, en helt sjuuuuk trötthet i typ 8-12 veckan (sov flera timmar på dagen, var tvungen att vila halvvägs upp för trappen etc)... you name it...

    Jag är en 36/38 i vanliga fall, men fick mage snabbt trots första barnet och hade nog inte kunnat ha en klänning som passade mig i vanliga fall (åtminstone inte om den inte vore högt skuren under bysten).

    Det är såklart olika för alla, men om jag hade gift mig på det sätt jag vill gifta mig så hade jag inte haft en kväll så som jag skulle vilja ha det, trots att det ju blir tidigt i graviditeten om det skulle ta sig snabbt.

    Dessutom vet jag inte om jag hade orkat ta den diskussionen med en ev möhippa innan (det är ju risk att det, om man får en hippa, isf blir så tidigt att man inte vill berätta). Eller på bröllopet för all del, men då är det ju lättare att dölja det när man kan planera själv.

    Du får känna efter vad som känns viktigast. Kanske har du inga direkta förväntningar på bröllopet, utan det får bli lite som det blir. Det kanske inte är så stort heller? Det är ju så olika vad man har för tankar och känslor kring det hela. Man kan ju inte veta hur den egna graviditeten blir, en del seglar ju igenom den utan minsta krämpa medan andra (som två jag känner) blir inlagda med dropp pga att de kräktes så mkt i början :S

Svar på tråden Jobbig väntan..