• Anonym (Less)
    Äldre 28 Mar 20:43
    3497 visningar
    8 svar
    8
    3497

    Blir nog ingen jä*la bröllopsresa.

    Oj vad vi har diskuterat. Båda har ganska starka viljor men diskussionen har hållt sig på en bra nivå hitills med några få pauser vid irritation. Vi har tittat på allt känns det som, och kom fram till att europa är målet för oss, det tog två veckor att komma fram till.
    Sen diskuterade vi länge olika resmål inom europa och och uteslöt och tog bort, återgick till tidigare planer, byte ut, tog bort och höll på.

    Nu har vi sedan en tid tillbaka bestämt oss för Sardinien. Kanon.
    Nu letar vi hotell och vi har ganska gott med pengar men vill inte köra på något riktigt dyrt, men det gör ju att urvalet blir en aning begränsat. Och oj vad vi diskuterar där med.
    Ena stunden är vi överens, men då är det något annat som inte känns riktigt bra och vi försöker kompromiissa och det går ju men tar energi.
    Och diskuterande av vilket resebolag man ska ha, det har varit ett sidospår som också tagit musten ur en. Men nu har vi uteslutit alla och valt en. Wow.

    Transfer eller inte transfer, mat på planet eller inte, egen försäkring eller bolagets?
    Nu är vi båda irriterade över hyrbilen vi ska hyra och kan inte bestämma storlek på bil. M.m Så nu är vi öven tillbaka till hotelldiskussionen.

    Båda är så less på det här att hela glädjen med resan liksom försvunnit. Vi vill ju att det ska bli bra och allt kan man ju inte planera för.

    Är det bara vi som tjatar ihjäl oss, diskuterar så vi blir trötta???
    Som det ser ut nu blir det nog ingen resa som det känns, eftersom diskussionen aldrig tar slut.

Svar på tråden Blir nog ingen jä*la bröllopsresa.