• Äldre 28 Mar 19:07
  4520 visningar
  5 svar
  5
  4520

  Hur tacklar jag deras relation?

  min spontana tanke är att jag skulle utgå ifrån att dom INTE har ett förhållande, just för att det verkar vara lite av/på

  vem säger att dom ÄR ihop när det väl är dags för bröllop?

  jag skulle göra det enkelt för mig och bara bjuda in honom och samtidigt förklara läget och varför jag gör som jag gör. 

  Du är bruden och du avgör vem som faktiskt får komma eller inte.

  Visst anses det som en form av etikett att bjuda etablerade par och jadda jadda osv, men man måste faktiskt inte det. Ni som brudpar väljer själva.

  Det finns många som väljer att INTE bjuda en av sina föräldrar,  syskon får inte komma, nära andra släktingar får inte någon inbjudan,  bästa polaren man i princip sitter ihop med bjuds inte osv...
  Och faktiskt är det många som väljer att bara bjuda in en person av ett par helt enkelt för att man inte har nån relation till partnern av olika orsaker.  Man kanske är kollega med en person och inte känner frun alls och då får bara kollegan komma tex.

  jag bjöd inte in mina tjejkompisars pojkvänner när jag gifte mig, för att jag bor 35 mil ifrån och har ignen som helst relation till dom killarna även om jag vet vilka dom är och en tjejs kille bjöd jag inte medvetet för att jag inte gillar det han står för i sina åsikter (extremt vänlig med Hells Angels... )  

  Så kort sagt, du måste faktiskt ingenting.

  och jag tror hellre att din bror tar en lugn bröllopsdag ensam och kan glädjas med dig utan drama.  Jag tror din bror har bättre saker att tänka på den dagen än att eventuellt brottas med att hon sitter hemma o surar. Han kan faktiskt välja att stänga av mobilen under dagen....   och Du finns ju där, blir en en konflikt dom emellan kan du och säkert andra också ställa upp som stöd , han behöver inte ensam ansvara för eventuellt dåligt humör hos henne. 

Svar på tråden Hur tacklar jag deras relation?