• Äldre 31 Aug 10:10
    14258 visningar
    35 svar
    35
    14258

    Budgetbröllop_2015

    Hej! 


    Vi kommer gifta oss om lite mer än ett år, lite beroende på när den lokal vi vill ha är ledig ;) Än så länge är ju ingenting spikat men vi tänker ungefär såhär:


    Vi kommer ha egen buffé gjord av lokala råvaror samt kött som min bror jagat. Jag och min familj är väldigt bra på matlagning så det kommer inte vara några större problem tror jag. Tänker förberede pajer och baka bröd innan och frysa in :) 


    Letar efter en begagnad brudklänning, hade egentligen tänkt beställa en kinaklänning men det känns inte okej med de arbetsförhållandena och ganska onödigt med en ny klänning att använda en gång ;) Tror det blir svårt att hyra då jag är kort och tjock ;) Sambon kommer köpa nya kostymbyxor då hans är lite slitna men han har en snygg skjorta och väst som han aldrig använt (i rätt färger)


    Dekor blir ett ihopplock av ljuslyktor och förhoppningsvis små och stora julgranskulor i lila (vi vill ha lila tema) jag har redan hittat ett gäng på loppis :D Tänker hålla ögonen öppna och se om jag hittar något annat roligt :) 


    Fotograf har vi extrem tur med då vi har 3 riktigt riktigt duktiga hobbyfotografer i vänkretsen som vi vet har "gett bort" fotografering från festen som bröllopspresent :) 


    Smink sköter en av mina bästa vänner som jobbat som make up artist, hår  vet jag inte än, är korthårig så det blir nog en klippning innan bara.

    Tårta önskar vi oss av en god vän som gör fantastiska bakverk, hon har redan erbjudit sig mot materialkostnaden :)


    Funderar också på transport och boende. Jag och sambon bor i skåne, han är härifrån och vi har bott här något år. Men hela min släkt och halva vän-krets bor i norrbotten :/ Egentligen hade vi velat önska oss hjälp med saker, städning, dekoration och matlagning i bröllopspresent men vi kan ju inte gärna begära att de kommer ner flera dagar innan :P 

Svar på tråden Budgetbröllop_2015