• Äldre 1 May 21:07
  13129 visningar
  35 svar
  35
  13129

  Budgetbröllop_2015

  Hej!
  Vi gifter oss i januari 2015 och vi säger det att vi gifter oss av kärlek, inte för att vi har råd :P Han pluggar och jag är arbetssökande, så strävan efter ett billigt bröllop är stor. Tema är vinter(&)kärlek, och färgerna vitt, silver och rött. Vi vill ha ett roligt bröllop, fint såklart, och visa att man inte behöver spendera pengar så länge man har tid! Och det löser vi! Genom att:

  - Göra dekorationer och inbjudningskort av våra och vänners gamla tapetrullar och tapetprover. Vi har suttit och klippt ut snöflingor ur en vit, skimrande tapet att sätta på vinglasen (tänk citronskiva). Ur ett tapetprov av silvrigt papper har vi klippt ut snöflingor att sprida ut på borden.

  - IKEA har ett billigt spetstyg (Gulldis 19:-/m), av dessa har jag klippt ut hjärtan och stärkt så jag kan ha dem som hängande dekorationer i grenar som jag tänkt måla vita.

  - Jag ropade in min klänning på tradera för 150:- inkl frakt. Den var för stor, gick till fotknölarna och med puffärm! Men jag såg potentialen! Så nu är den nålad till min storlek, upptagen till en 50-talsstil och ärmarna är bortsprättade och ska ersättas med spetsärmar.

  Jag bloggar om vad jag hittar på för att göra ett vackert men ekonomiskt bröllop, där jag både beskriver hur jag gör och vad jag lägger ut för pengar:
  enlitenkopp.wordpress.com/

Svar på tråden Budgetbröllop_2015
Logga in
Bli medlem