• Äldre 27 Mar 09:43
    14254 visningar
    35 svar
    35
    14254

    Budgetbröllop_2015

    galex01 skrev 2014-03-26 22:02:42 följande:

    Jag hänger gärna på en sådan här budgettråd! Vi ska gifta oss i augusti 2015 och ska försöka hålla nere kostnaderna och vill alltid vara så gröna vi kan. :)

    Har precis hittat en lokal på landet (typ en upprustad gammal lada som har kök och allt annat man kan tänka sig!). Jag kommer att hyra en vintageklänning och hoppas på att kunna hyra åt min blivande äkta (!) man om vi hittar det.

    Känns som det är långt borta än men nu har man gott om tid att planera allt och hålla kostnaderna nere ellerhur!?


    Låter liknande som våra planer också. Vi är också på jakt efter en lada, och har ett par som vi ska fundera på, men vilken har ni? Var är den? :D

    För att hålla nere kostnaderna så vill vi helst gifta oss utomhus och sen hitta en så bilig, men mysig lada/lokal som möjligt.
    Vi kommer att skapa mycket av pyntet till festen själva, göra inbjudningar/tack-kortet etc, och använda mycket secondhand. Maten kommer att serveras som buffé och vi ska köpa den mesta alkoholen i Tyskland.
    Karlns kläder kommer antingen hyras eller köpas billigt. Han ska inte ha superfancy kläder, utan ett par finare byxor och skjorta med hängslen och fluga till det, så det bör inte kosta så överdrivet mycket.

    Jag skulle jättegärna ha en vintageklänning, eller köpa en secondhand, men att hitta en som är min stil är lättare sagt än gjort. 
Svar på tråden Budgetbröllop_2015