• Anonym (Bestä­mma sig)
    Äldre 25 Mar 08:03
    5439 visningar
    12 svar
    12
    5439

    är vi rätt för varandra?

    Där här snacket att om man verkligen är förälskad och är rätt för varandra så tvivlar man aldrig, skitsnack!!!

    Vi har varit ihop i många år jag och min sambo och det har verkligen gått upp och ner under dom åren :) Men det va vid ett tillfälle under ca 6 månader va det riktigt jobbigt, när vi hade varit tillsammans i 10år så hände det något, vi glömde bort varandra. 3 barn en massa vardag, vi slutade röra vid varandra och vi slutade prata. Vi bråkade massor om allt hela tiden ,bland annat det du skriver att han la för lite tid på oss mig och barnen.

    Jag va verkligen på väg där ifrån men började tänka på varför jag "valde" honom från första början. Och jag bestämde mig att jag ska faan kämpa!!! Satte mig ner med min sambo berättade allt jag kände och att jag ville fortsätta och frågade om han va redo att kämpa han med, det va han som tur va :)) vi började med att resa bort en helg bara han och jag och ha roligt tillsammans. Detta funka som tur va men det tog lite tid innan vi helt kom tillbaka till varandra.

    I dag ett antal år senare så har jag igen det där pirret i magen, tänker wow när jag ser honom. Men självklart har vi också dagar där jag har lust att packa mina väskor hihi! Jag tror det är viktigt för dig att bestämma dig och prata med din sambo, linda inte in det säg rakt ut va det är du funderar på. Man sårar kanske just då men är man inte ärlig så är det svårt att bygga upp förhållandet igen tror jag.

    Ursäkta novellen :)) Lycka till!!!

Svar på tråden är vi rätt för varandra?