• Äldre 23 Mar 20:31
    7248 visningar
    12 svar
    12
    7248

    Ledigt innan bröllop?

    Jag tror att det beror på hur pass mkt ni har tänkt göra själva, men förmodligen behöver ni inte vara ledig mer än kanske dagen före själva bröllopet. Om ni planerar bra. Ska ni pyssla placeringskort, festhäften, vigselprogram, dekorationer osv, så tar det ju givetvis tid. Det mesta går ju dock att göra i förväg och man kan använda kvällar och helger. Det som kan tänkas behöva göras just före bröllopsdagen är ju ifall man har mat att laga och en festlokal att dekorera och duka. Det bör man ju göra dagen före då :) Delar av maten har man kanske lagat till ännu längre i förväg, men att dekorera festlokalen.

    Vi gjorde inget sådant, utan hade en lokal där personalen dukade och fixade maten osv, så vi behövde bara vakna upp och klä oss på bröllopsdagen. Kvällen före hade vi ett litet grillparty för vårt brudfölje (4 marskalker, 2 tärnor samt toastmadame och alla deras respektive) vilket var väldigt trevligt :) Därför behövde vi ju absolut inte vara lediga heller.


  • Äldre 23 Mar 22:54
    #6

    Har ni möjlighet att vara ledig före bröllopet, så passar det ju bra :) Det kan ju vara skönt att veta att man har lite extra tid ifall det skulle behövas. Om inte, så kan ni ju bara mysa och ta det lugnt före :) Och jag förstår verkligen det om förskolan! Jag är så glad att jag sluppit ha dottern på förskolan över sommaren. 


Svar på tråden Ledigt innan bröllop?