• Äldre 26 Mar 15:45
  4196 visningar
  18 svar
  18
  4196

  Ledsen över brist på reaktion

  Anonym (Leyla) skrev 2014-03-25 22:24:07 följande:

  kanske jag som är trög men jag har verkligen inte förstått vitsen med allt detta jobb för inbjudningskort. Har liksom inte fattat grejen förrän jag själv började planera bröllop. 

   Nu väljer jag enkla inbjudningskort från ett tryckeri som skickas i vanliga kuvert och att det skulle leda till nån form av känslostorm från dom bjudna gästerna har jag liksom svårt att greppa. 
   ja det är fint att bli bjuden på bröllop men jag och många med mig är såna att man tänker "åh bröllop, vad roligt" och smackar upp inbjudan i den redan stora pappershögen på kylskåpet bland alla andra tandläkartider och barnkalasinbjudningar och skolpapper. Sen tänker man inte mer på det förrän man rensar pappershögen o noterar osa-datum. 

  och jag är en sån som har  noll koll.  att pappret inbjudan är skriven på är handfärgat och handpressat, att det är skrivet med särskilt dyr penna med tryckbokstäver efter en mall, ombundet med snöre från Guatemala a 19 kr metern och dekorerat med lackstämplar och guldbestrött och scrapbookat hela kuvertet... allt gjort av bruden själv a 73timmars jobb o bruden känner att hon vill ha ett särskilt tack och grattis för det...  hur 17 ska jag veta det?  


  Inte jag heller har skänkt bröllopsinbjudningar någon tanke innan jag själv började planera. Hade ingen aning om hur mycket det kostade och vilket jobb det var... När vi fick bröllopsinbjuningar har jag bara blivit glad, satt upp dem på kylskåpet och tackat för inbjudan när jag osat. 
Svar på tråden Ledsen över brist på reaktion