• Äldre 20 Mar 15:59
    2769 visningar
    6 svar
    6
    2769

    Hur har ni gjort med önskelistan?

    Jag kände som du, att det är lite halvpinsamt att önska sig i bröllopspresent. Vi beslöt oss ändå för att ha en flik med önskelista eftersom vi själva (när vi är gäster) uppskattar när brudpar har det.

    Vi var noga med att välja ut saker i olika prisklass men vi hade också med två olika välgörenhetsorganisationer som folk kunde ge pengar till om de hellre ville det. (Det kändes inte lika girigt på så vis).

    Vi fick saker vi önskat oss, pengar (vilket vi inte explicit önskat oss), saker vi inte önskat oss (men som vi blev jätteglada för i alla fall) och några valde att skänka pengar till välgörenhet i stället.

    Jag tycker det är väldigt viktigt att man försöker tänka igenom prisklasserna på det man önskar sig. För några år sedan blev vi bjudna till ett bröllop där det billigaste på önskelistan kostade 700:- och det kändes lite saftigt. Många önskar ju sig enbart pengar, men där är jag lite kluven. Jag förstår tanken, men samtidigt är det många som gärna vill ge något konkret. Vi önskade oss lite nya handdukar, lakan och sånt, även om vi egentligen inte behövde det.

Svar på tråden Hur har ni gjort med önskelistan?