• Äldre 19 Mar 22:40
    4548 visningar
    18 svar
    18
    4548

    Vill inte att det blir en sup/röj fest

    swdnchick skrev 2014-03-19 21:14:37 följande:

    Jag trodde att jag var ensam om att oroa mig om röjarfest. Speciellt min fästmans vänner kan dricka rejält och ibland hetsa om att dricka ännu mer. Jag vill ju inte vara snål och inte bjuda, men å andra sidan så vill jag ju inte att det ska bli party party. Jag vill att alla ska ha trevligt och dansa halva natten.

    Tycker ni att det är ok att bara bjuda på alkohol till maten och sedan ha betalbar (självkostnad från systembolaget) efter? Min pappa tycker att betalbar är dåligt och att vi istället borde bjuda på billigare öl. Vi kommer också bara ha whiskey, conjac och baileys som avec, och ingen annan starksprit.

    Jag vill ju att det ska vara trevligt, och jag har ibland svårt att själv ha koll på hur mycket jag dricker, speciellt när man sitter ner och blir serverad glas efter glas. Jag vill inte heller bli för packad, vill ju vakna utvilad dagen efter bröllopet utan ont i huvudet eller ångest.

    Tänker ni utse någon som har koll på hur mycket ni dricker?

    TS: Jag förstår att du oroar dig, men prata med antingen din sambo eller den kompisen som brukar ha koll på gänget. Säg som du känner att det här är ER dag och just då vill ni ha det ordnat och drogfritt. Det är ju inte vilken fest som helst, det måste väl de förstå?


    Jag har bestämt att vi ska ha betalbar just för att folk inte ska dricka för mycket och för att dom faktiskt ska dricka upp det dom tar. Vill ju inte ha en massa halvfulla ölburkar överallt. Mina föräldrar och de vänner jag diskuterat det med har tyckt att det är en bra idé. 

    Så vill ni ha betalbar så ha det :) Det är eran dag och ingen annan ska bestämma åt er. Dessutom tror jag att folk hellre betalar för bra öl än att få billig blasköl :)  
Svar på tråden Vill inte att det blir en sup/röj fest