• Anonym (alla är olika)
    Äldre 14 Mar 09:13
    2850 visningar
    7 svar
    7
    2850

    Vill inte slänga min lycka i ansiktet på mina kompisar

    Fast hur vet du att de verkligen lider så mycket av sina liv som du tror? Det som du tolkar som att de verkligen lider kanske bara är vanligt vardagsgnäll?
    Jovisst de kanske inte tycker att deras liv är helt perfekta men det kanske inte alls är så farligt som du tror, det kan ju faktiskt låta värre än det är. Utgå inte från att de skulle vilja ha sina liv så som du har ditt och att de är eller skulle bli avis om du pratade om ditt liv, det som är ett bra liv för dig kanske inte är det för dina vänner.
    Ni är ju individer och ni kan vara vänner men ändå vilja ha helt olika liv, det som är rätt för en person behöver ju inte vara rätt för andra.
    Det kan även vara så att de vill ha det som du senare i livet men att de är hyfsat nöjda med sina nuvarande liv, att de helt enkelt är nöjda men sina liv som det är nu men att de senare i livet vill ha det du har nu. Det kan vara så att de är helt nöjda med att inte ha mål med livet just nu, alla vill inte ha ett utstakat mål, för en del är det inte ett problem att inte ha utstakade mål. Och när det gäller förhållande så vill inte alla ha förhållande, en del trivs som singlar eller trivs som singlar under vissa delar av livet.
    Jag hade inget utstakat mål med livet föutom att jag ville ha ett jobb jag trivs med och så småningom ville jag träffa Mr Right. Men jag trivdes utmärkt med att inte ha utstakade mål och jag trivdes jätte bra som singel under väldigt lång tid. Jag jobbade och pluggade och bodde utomlands och näe jag hade inget riktigt klart mål utan jag ville leva lite mer sorglöst, dock inte ansvarslöst och omoget, utan bara ta vara på mig själv och ta ansvar för mig själv.

Svar på tråden Vill inte slänga min lycka i ansiktet på mina kompisar