• Äldre 10 Mar 09:53
    15522 visningar
    27 svar
    27
    15522

    Fästmannen vet inte om han vill ha barn

    Om han inte vill ha barn, kan du leva med det då? Om han kanske vill ha barn om 10 år kan du vänta ? Eller kommer du tjata, gnälla, vara olycklig och sedan skuldbelägga honom om det aldrig blir barn? Isåfall behöver du hitta en annan man :(

  • Äldre 10 Mar 09:56
    #3

    Jag är på andra sida ;) Jag ville inte ha barn, jag är inte speciellt sugen och har aldrig tyckt om barn öht. Men min blivande vill ha barn, helst vill han ha dom igår! Så vi pratade mycket om detta innan. Om jag vill leva med honom så får jag skaffa barn. Jag anser att det är värt det. Jag kommer tycka om barnen när dom väl kommer och min blivande make kommer ta minst halva ansvaret, alltid. Men det krävs diskussioner och man kan inte sopa en sån viktig sak under mattan.

  • Äldre 10 Mar 10:25
    #6

    Anonym förstår: Jag blir lite orolig av ditt inlägg. Jag har två arbetskamrater som har barn med ds. Den ena var 22 när hon födde sin son och den andra var 24 när hon födde sin. Så man är aldrig för ung för att få ett barn med ds. Jag skulle ta diskussionen ett par varv till om jag var du. Vilken sorts pappa blir han om ni får ett barn med autism, cp-skada, ryggmärgsbråck, utvecklingsstörning eller annat funktionshinder? Kommer han vara närvarande? Fråga honom om det! Även om du aldrig tror det om honom.. Jag ser så många fall där pappan stack när barnen visade sig ha extra behov!

Svar på tråden Fästmannen vet inte om han vill ha barn