• Anonym
    Äldre 10 Mar 09:55
    15510 visningar
    27 svar
    27
    15510

    Fästmannen vet inte om han vill ha barn

    Uch så trist att höra att du ställs inför en sådan situation. För mig är barn och familj en väldigt stor del av livet och för mig omöjligt att leva utan. Kanske är han inte redo för det just nu men kan tänka sig det i framtiden?  Det är något ni måste disskutera  och hitta en lösnoning på tillsammans. Finns det något stjäl till att han inte vill ha barn? hur gammla är ni? Om ni planerar att gifta er men har olika syn på barn tycker jag absolut att ni ska tänka igenom det engång till.

  • Anonym
    Äldre 10 Mar 10:16
    #4

    Jag var i precis samma situation som du i mitt förra äktenskap.
    Jag ställde ultimatum innan vi gifte oss och förklarade hur viktigt det var för mig att få egna barn. Han hade två barn sen tidigare och är 13år äldre än mig.
    Han gick med på att skaffa barn men sa att jag skulle få ta det största ansvaret och det hade jag inget alls emot.

    När några år passerat och vi fått våra barn så var det så att han tog inget som helst ansvar för barnen, han tyckte mest att de var jobbiga och han ville aldrig äta middag tillsammans med mig och barnen etc.
    Istället så arbetade han så mycket han kunde, umgicks med sina vänner, var ute och festade och åkte utomlands med kompisar och sina stora barn som han hade sedan tidigare.
    Detta tärde väldigt på vårt äktenskap som slutade med skilsmässa, nu har han barnen varannan helg men säger fortfarande att jag "tvingade" honom att skaffa barn.

    Mitt råd till dig är att diskutera det här med din fästman och tänk över det noga.
    Vad är viktigast för dig!?

Svar på tråden Fästmannen vet inte om han vill ha barn